Ons Concept 2018-11-04T15:06:09+00:00

Ons concept

Sinds augustus 2017 is Broodjeszaken Lekker geboren en gevestigd aan de Vughterstraat in Den Bosch. Lekker eten met iedereen delen, dat is ons doel iedere dag. Passie voor een lekkere lunch, want wat is belangrijker dan in de middag even een momentje voor jezelf! Voor een vers afgebakken en goed gevuld stokbroodje, Club Sandwiches, een huisgemaakte soep, verse salades en smoothies moet je bij Lekker zijn! Laat je broodje bezorgen, haal het bij ons op of eet het gezellig op bij ons aan de bar of tafel. Wij verzorgen ook uw vergaderlunch, op rekening betalen behoort tot de mogelijkheden. Wil je meer informatie hierover, neem gerust contact met ons op!

Dagelijks vers!

Onze broodjes worden dagelijks vers afgebakken en gesmeerd. Dagelijks verse broden van de bakker voor onze Club Sandwiches.

Loop eens binnen!

Wij smeren wat af in ons mooie pand aan de Vughterstraat 97. Benieuwd? Loop gerust eens binnen voor een vers broodje of ’n kop koffie met iets lekkers. Wij zijn doordeweeks vanaf 09:00 geopend. En op zaterdag vanaf 10:00 uur.

Bestellen en bezorgen

Geniet thuis of op je werk van onze belegde broodjes, salades, zelfgemaakte soepen en smoothies. Bestel onze heerlijke producten snel en eenvoudig via onze webshop. Wij bezorgen jouw lunch aan de deur. Bekijk de pagina ‘menu & bezorgen’ om te zien hoe dit werkt.